Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Για νέα λουκέτα προειδοποιεί η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

Πηγή: Eurokinissi

 

Για νέα «λουκέτα» σε ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου προειδοποιεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Ζορμπάς.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρεται στις επιπτώσεις που έχει στην αγορά, η πρακτική ορισμένων εταιρειών για πολύ χαμηλά ασφάλιστρα, ακόμη και κάτω από το τεχνικό, ενώ σχολιάζει και το νομικό πλαίσιο των αποζημιώσεων, καθώς, όπως σημειώνει, «δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν σε άλλη χώρα για την αποζημίωση τους».

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την CITY Ρουμανίας θέλω να εκφράσω κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις.

Με τα ασφάλιστρα που αρκετές εταιρείες προσφέρουν σήμερα (που είναι και κάτω από το αναγκαίο τεχνικό!!!) μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε και άλλες ανακλήσεις. Η έντονη διαφήμιση, οι καλές δημόσιες σχέσεις δεν πρόκειται να τις σώσουν. Μακάρι να μην επαληθευθώ αλλά...

Δεν μπορεί όμως να πληρώνουμε εισφορά 6% στο επικουρικό (που και σε αυτά παίζονται παιχνίδια...) για να έρχεται εδώ ο καθένας και να παίζει με τις νοημοσύνες μας, τεχνικές ή μη και να μας αφήνει το λογαριασμό. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν σε άλλη χώρα για την αποζημίωση τους. Δεν μπορεί οι manager μαθητευόμενοι μάγοι να μην έχουν επιπτώσεις. Δεν μπορεί 6.500.000 άνθρωποι να ενεργούν σωστά και να ασφαλίζονται και 300-500 χιλιάδες να λειτουργούν σε βάρος τους και να τους πληρώνουμε και τις αποζημιώσεις. Ο Πιερρακάκης τελείωσε τη δουλειά του, τι κάνει το υπουργείο Οικονομικών;».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ