Νέα
  • ΓΔ: 903.17 -0.09%
  • Τζίρος: 39,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέα συνεργασία της Cardlink με την εταιρεία i-mall Micro Market

Καινοτόμες λύσεις εύκολων και ασφαλών πληρωμών σε αυτόματους πωλητές εφαρμόζει η Cardlink, στο i-mall concept store, το πρώτο ρομποτικό micro-market κατάστημα χωρίς μετρητά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία i-mall Micro Market δημιούργησε στη Νέα Σμύρνη το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης που θα λειτουργεί 24/7/365, χωρίς την παρουσία εργαζομένων, χρησιμοποιώνταςτεχνολογικά προηγμένα ρομποτικά μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Σύμφωνα με σχετική σνακοίνωση, η Cardlink εξυπηρετώντας την ανάγκη της i-mall Micro Marketγια απομακρυσμένη cloud διαχείριση και στις πληρωμές, εγκατέστησε τα νέας γενιάς self-service Αndroid POS ΙΜ30 στους αυτόματους πωλητές του καταστήματος, για συναλλαγές με τη χρήση κάρτας, wallet ή wearables. Eξοπλισμένα με μεγάλη οθόνη αφής, δυνατότητα σύνδεσης 4G και το αξιόπιστο λογισμικό Cardlink POSsible, τα ΙΜ30 POS προσφέρουν ένα εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον συναλλαγών.

Η i-mall Micro Market έχει επίσης πρόσβαση στην self-service ψηφιακή πλατφόρμα Cardlink apollo, που διατίθεται δωρεάν σε όλες τις συνεργαζόμενες με την Cardlink επιχειρήσεις, επιτρέποντας της την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των στοιχείων συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του καταστήματος, μέσω αναλυτικών reports, χρήσιμων γραφημάτων και στατιστικών στοιχείων.

Ανταποκρινόμενη στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου λιανικού εμπορίου, η Cardlink μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που χρειάζεται τελευταίας τεχνολογίας POS για πληρωμές χωρίς επιτήρηση, καθιστώντας τις συναλλαγές σε αυτόματους πωλητές χωρίς μετρητά, εύκολες και ασφαλείς, τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ