Νέα
  • ΓΔ: 900.02 -0.44%
  • Τζίρος: 35,98 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΕΔΔΗΕ: Mytilineos και ΤΕΡΝΑ ΑΕ στους αναδόχους για τις υπεργολαβίες - 1.000 προσλήψεις φέτος

Σε 1.000 προσλήψεις μέχρι το τέλος του 2022 θα προχωρήσει η ΔΕΔΔΗΕ, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου - η οποία είχε ως θέμα την κατακύρωση των αποτελεσμάτων για τα έργα της ΔΕΔΔΗΕ σε όλη την Ελλάδα και την ανάδειξη αναδόχων σε 37 εργολαβίες.

Ο κ. Αναστάσιος Μάνος, αναφερόμενος στις προσλήψεις που θα γίνουν επισήμανε ότι επί πολλά χρόνια η Εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχέδιο αντικατάστασης του προσωπικού των 1.500 ατόμων που έχει αποχωρήσει.

Σχετικώς με τον διαγωνισμό για τις υπεργολαβίες σε όλη την Ελλάδα για έργα ΔΕΔΔΗΕ οι ανάδοχοι είναι: Pyramis, Intrakat, Ένωση Μηχανοδομική Electromec, Ένωση ΕΡΓΟΤΕΜ-Europa EBIEK, EKTER AE -ERTEKA, Κύβος Τεχνική, ΣΧΣ ΑΤΕΕ, Εντελέχεια, ΤΕΣ ΑΕ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΤΕ-Balkan Electric, ΒΙΕΡ ΑΤΕ, Mytilineos, ΕΛΥΡΟΣ ΑΕ και ΜΑΛΛΙΟΝΤΑ ΑΤΕ, ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ, Europa EBIEK και ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Οσον αφορά το διαγωνισμό για τους ψηφιακούς μετρητές, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Μάνος ενημέρωσε ότι έχουν γίνει επτά υποβολές από διεθνείς εταιρείες, από τις οποίες οι τρεις - τέσσερις κατατάσσονται στις δέκα καλύτερες παγκοσμίως. Τόνισε δε ότι ότι κατά την περίοδο 2014-2019 δεν είχε γίνει τίποτα για το θέμα των έξυπνων μετρητών και έτσι παρήλθαν επτά - οκτώ χρόνια πλήρους απραξίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ