Νέα
  • ΓΔ: 1251.18 +0.05%
  • Τζίρος: 24,61 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Hellas Sat στο νέο ΔΣ του μεγαλύτερου επαγγελματικού οργανισμού διαστήματος SSPI

Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, διευθύνων σύμβουλος της Hellas Sat / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του SSPI (Space and Satellite Professionals International), του μεγαλύτερου, διεθνώς, επαγγελματικού οργανισμού επιστημόνων διαστήματος και δορυφορικής τεχνολογίας, εκλέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellas Sat Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Oπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο SSPI έχει πάνω από 2.700 μέλη παγκοσμίως, τα οποία προέρχονται από όλες τις χώρες και δραστηριοποιούνται τόσο σε διαστημικούς και δορυφορικούς οργανισμούς, όσο και σε εταιρείες κατασκευής δορυφόρων και διαστημικών σκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι, μαζί με τη Hellas Sat έχουν εκλεγεί στο ΔΣ και οι εκπρόσωποι των οργανισμών SpaceX και Kratos .

Ο κ. Πρωτοπαπάς δήλωσε: «Είναι για μένα και τους συναδέλφους της Hellas Sat υψίστη τιμή να αποφασίσει ο μεγάλος αυτός διεθνής οργανισμός να μας εκλέξει στο Δ.Σ. μαζί με τους εκπροσώπους των άλλων μεγάλων οργανισμών της SpaceX και του Kratos.  

Είμαι ευγνώμων στο προσωπικό της Hellas Sat που με την αφοσίωση και την τόσο επαγγελματική του εργασία έχουμε καταφέρει η Hellas Sat να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και μαζί με αυτή και ο επιστημονικός κόσμος του διαστημικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και της Κύπρου»

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ