Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στο 46,15% αυξήθηκε το ποσοστό της Reggeborgh στον Ομιλο Ελλάκτωρ

Ελλάκτωρ
Κτίριο της Ελλάκτωρ

Σε νέα αγορά μετοχών στην Ελλάκτωρ προχώρησε η Reggeborgh. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ολλανδική εταιρεία ανέβασε το ποσοστό της στο 46,15%. Η εταιρεία με την νέα αύξηση μετοχικού ποσοστού δείχνει την έμπρακτη εμπιστοσύνη της όχι μόνο στη Διοίκηση του Ομίλου Ελλάκτωρ αλλά και στις δυνατότητες της ίδιας της χώρας.

H αύξηση του ποσοστού πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη Δημόσια Πρόταση που υπεβλήθη προς το σύνολο των μετόχων της εταιρείας. Στις 23.06.2022, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚ ενέκρινε το Πληροφοριακό Δελτίο. 

Η Περίοδος Αποδοχής (όπως ορίζεται  στο Πληροφοριακό Δελτίο) διήρκεσε τέσσερις εβδομάδες και δύο εργάσιμες ημέρες,  εκκινώντας στις 24.06.2022 και λήγοντας στις 26.07.2022. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου  Αποδοχής 1.083 μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (οι  «Αποδεχόμενοι Μέτοχοι»), προσφέροντας συνολικά 54.404.755 Μετοχές, οι οποίες  αντιστοιχούν σε 15,63% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των  δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (οι «Προσφερθείσες Μετοχές»).  

Πλέον η Ολλανδική εταιρεία κατέχει συνολικά 60.680.530 Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 46,15% του συνολικού καταβεβλημένου  μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. 

Η καταβολή του προσφερόμενου ανταλλάγματος θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου. Η Goldman Sachs Bank Europe SE ενήργησε ως Σύμβουλος του Προτείνοντος και η Τράπεζα  Eurobank A.E. ως Συμμετέχων/Διαμεσολαβητής του Προτείνοντος στο πλαίσιο της Δημόσιας  Πρότασης. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ