Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Aegean: Εμπορική συμφωνία με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σ. Αραβίας ELAF

Εμπορική συμφωνία με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, ELAF, υπέγραψε η Aegean, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα χθες και σήμερα. 

Ειδικότερα, η συμφωνία με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, ELAF, αφορά την εμπορική εκπροσώπηση της Aegean στη Σαουδική Αραβία όπου η ελληνική αεροπορική επενδύει επιχειρώντας με τακτικές πτήσεις από το 2015, αυξάνοντας σταδιακά  την παρουσία της.

Σημειώνεται ότι η Aegean διασυνδέει την Ελλάδα με τη Σαουδική Αραβία πραγματοποιώντας τακτικές πτήσεις από και προς την Αθήνα και τα αεροδρόμια του Ριάντ και της Τζέντα. Πιο συγκεκριμένα η Aegean επιχειρεί  με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς και το αεροδρόμιο της Τζέντα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Ριάντ τη  θερινή περίοδο. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν η Aegean εξέφρασε την  πρόθεσή της να αυξήσει τον αριθμό των προγραμματισμένων πτήσεων τόσο προς τη Τζέντα όσο και προς το Ριάντ, μετά και την παραλαβή επιπλέον νέων αεροσκαφών AIRBUS neo 320 και 321 προσθέτοντας και πρωινό δρομολόγιο στο Ριάντ,  να διευρύνει  ακόμη περισσότερο την περίοδο εξυπηρέτησης των δρομολόγιων από και προς τις δύο πρωτεύουσες αλλά και να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη νέου προορισμού, που θα διασυνδέει την Αθήνα με το Νταμάμ.

Σημειώνεται πως η κίνηση από και προς τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας το εντεινόμενο τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η Aegean με το δίκτυό της το υποστηρίζει καθώς έχει ήδη αυξήσει την παρουσία της σε σχέση με το αντίστοιχο 3ο τρίμηνο του 2019 κατά 25%.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ