Νέα
  • ΓΔ: 1033.21 +0.58%
  • Τζίρος: 94,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΚΤΩΡ: Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικό έργο στη Θεσσαλονίκη

Ακτωρ
Πηγή: Intimenews

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, ύψους 31 εκατ. ευρώ που έχει κερδίσει η κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ, μέλος του ομίλου Ελλάκτωρ, που έβαλε άλλο ένα project στο χαρτοφυλάκιό του.

Το έργο θεωρείται μείζονος σημασίας για τη διασφάλιση της αντιπλημμυρικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής της Λαχαναγοράς του Ν. Θεσσαλονίκης.

Η διάρκεια των έργων ορίστηκε σε 30 μήνες με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025. Το έργο έχει εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους και θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και είναι επίσης ενταγμένο από το 2020 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τη κατασκευή των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων της ευρύτερης περιοχής Λαχαναγοράς. Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του κύριου συλλεκτήρα, των δευτερευόντων συλλεκτήρων καθώς και του αντλιοστασίου, που είναι απαραίτητα για την αποχέτευση των ομβρίων στον πλησιέστερο αποδέκτη, δηλαδή τη θάλασσα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ