Νέα
  • ΓΔ: 902.37 -0.18%
  • Τζίρος: 44,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Credit Suisse: Σχεδιάζει την περικοπή 3.200 θέσεων εργασίας

Credit Suisse
Πηγή: APImages

Η Credit Suisse σχεδιάζει να περικόψει 3.200 θέσεις εργασίας στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της προσπάθειας της για μείωση του κόστους λειτουργίας , σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick που επικαλείται ανώνυμη πηγή της εταιρείας.

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει ότι έως και 4.000 θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να περικοπούν, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού μέρους στα κεντρικά γραφεία της  τράπεζας στη Ζυρίχη.

«Έχουμε πει ότι θα ενημερώσουμε για την πρόοδο της συνολικής αναθεώρησης της στρατηγικής μας όταν ανακοινώσουμε τα κέρδη τρίτου τριμήνου. Οποιεσδήποτε αναφορές πριν από τότε αποτελούν εικασίες», δήλωσε εκπρόσωπος της τράπεζας.

Η Credit Suisse τον Ιούλιο διόρισε τον επικεφαλής διαχείρισης περιουσίας Ulrich Koerner ως νέο διευθύνοντα σύμβουλό της, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τον περιορισμό των εργασιών επενδυτικής τραπεζικής και τη μείωση του κόστους περισσότερο από 1 δισ.  δολάρια.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ