Νέα
  • ΓΔ: 1244.75 +2.16%
  • Τζίρος: 137,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο Κ. Μαρλαφέκας νέος αντιπρόεδρος της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με πενταετή χρονικό ορίζοντα, της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Δίρφυς ΑΕ. Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Δίρφυς παραμένουν ο Σπύρος Αντωνίου, τεχνικός διευθυντής της εταιρίας και ο Κωνσταντίνος Κολιοβέτας, οικονομολόγος και εκπρόσωπος μετόχου μικρότερου ποσοστού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής στην ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, ηγείται μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Πλάτωνα Μαρλαφέκα, της εταιρείας Λουξ.

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο Μέλος στο νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποδεικνύοντας την ενεργή ενασχόλησή του με τον ελληνικό αθλητισμό.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ