Νέα
  • ΓΔ: 1044.96 -0.45%
  • Τζίρος: 72,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Intracom Telecom: Αποχωρεί από τη ρωσική αγορά - Πούλησε τη θυγατρική της

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την ολική απόσυρσή της από τη ρωσική αγορά στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία από τις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Παράλληλα, η Intracom Telecom, έφτασε σε συμφωνία για την πώληση της 100% ρωσικής θυγατρικής της, Intracom SVYAZ LLC, στις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Kartlos Edilashvili, Ενεργών Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intracom Telecom, δήλωσε ότι «έχουμε σταματήσει τις δραστηριότητές μας στη Ρωσία από την έναρξη της επιβολής κυρώσεων από την Ε.Ε την 25η Φεβρουαρίου του 2022 και με την απόφαση αυτή ολοκληρώνουμε τη διαδικασία εξόδου. Η Intracom Telecom θα συνεχίσει να εστιάζει στο σχέδιο επέκτασής της για την εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας τις επιχειρηματικές τους ανάγκες με τις καινοτόμες λύσεις της».

Η Intracom Svyaz LLC, από την ίδρυσή της το 2002, αποτελούσε θυγατρική της Intracom Telecom, ενώ ο Όμιλος είχε μακροχρόνια παρουσία στη Ρωσική Ομοσπονδία από το 1998 μέσω γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ