Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lufthansa: Πραγματοποίησε πτήση άνω των 15 ωρών χωρίς ενδιάμεση στάση

Lufthansa: Πραγματοποίησε πτήση άνω των 15 ωρών χωρίς ενδιάμεση στάση
Πηγή: AP

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο αεροπορικό ταξίδι στην ιστορία της, χωρίς στάση.

Συγκεκριμένα, ένα Airbus της Lufthansa ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Αμβούργου και έπειτα από μια πτήση 15 ωρών και 36 λεπτών χωρίς ενδιάμεση στάση, προσγειώθηκε στη στρατιωτική βάση του «Mount Pleasant» στα νησιά Φώκλαντ του Νότιου Ατλαντικού.

Στο εν λόγω αεροσκάφος, επέβαιναν ερευνητές του Ινστιτούτου Πολικών και Θαλασσίων Ερευνών «Alfred Wegener» και το νέο πλήρωμα του παγοθραυστικού «Polarstern» (Πολικός αστέρας). Οι 92 συνολικά επιβάτες θα μεταφερθούν στο πλοίο και θα ξεκινήσουν για δίμηνη έρευνα στον Νότιο Πόλο.

Σημειώνεται πως το αεροπλάνο της Lufthansa θα επιστρέψει στη Γερμανία την Τετάρτη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτήση χωρίς στάση στην ιστορία της εταιρείας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ