Νέα
  • ΓΔ: 791.42 -0.88%
  • Τζίρος: 65,15 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ημερίδα υπεύθυνου παιχνιδιού στο Betsson Hub

 

Η Betsson με βασική αρχή λειτουργίας της την υπεύθυνη στοιχηματική δραστηριότητα, καλωσορίζει στον ολοκαίνουριο χώρο της, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του κλάδου καθώς και κρατικούς φορείς, να συζητήσουν, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο υπεύθυνο παιχνίδι.

To Betsson Hub έχει την τιμή να φιλοξενεί την Πρώτη Ημερίδα του για το 2022 με θέμα: «Υπεύθυνο Παιχνίδι και Χειραγώγηση Παιχνιδιών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 14:00 στη Γ.  Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη 546 27.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας θα ξεκινήσει με την υποδοχή ομιλητών και προσκεκλημένων και καλωσόρισμά τους από την Betsson στον σύγχρονο πολυχώρο του Betsson Hub, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Betsson Foundation.

Θα ακολουθήσει περιγραφή της Hμερίδας, η οποία αφορά το ρυθμιστικό πλαίσιο και τις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναλάβουν οι εταιρίες στοιχηματισμού για την αντιμετώπιση του φαινομένου της χειραγώγησης παιχνιδιών.

Τις ομιλίες θα ανοίξει ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π., κ. Δημήτριος Ντζανάτος, παίρνοντας θέση για το ρυθμιστικό πλαίσιο γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Στη συνέχεια, θα λάβει το βήμα ο Διευθύνων Σύμβουλος Betsson Greece, κ. Θάνος Μαρίνος για να μιλήσει για τη Betsson και τις διεθνείς πρωτοβουλίες της με την Ευρωπαϊκή Ένωση Παιγνίων, την ESSA και της Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

Ο λόγος στη συνέχεια θα δοθεί στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά ο οποίος θα αναλύσει τον ρόλο της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, ενώ την Ημερίδα θα κλείσει ο κ. Αλέξανδρος Γεροντικός, Διευθυντής Πωλήσεων Sportradar AG σε μια ομιλία με θέμα την ακεραιότητα και τη χειραγώγηση παιχνιδιών. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ