Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Stoiximan: Ο Γιώργος Πρίντεζης, νέος ambassador του προγράμματος «Μικροί Ηρωες»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες και πρεσβευτής του ελληνικού Αθλητισμού, με σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς καριέρας του, εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan ‘Μικροί Ήρωες΄.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα αποτελέσει μέρος των πρεσβευτών του προγράμματος, το οποίο δημιουργήθηκε το 2017 από τη Stoiximan και στο οποίο συμμετέχουν αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το πρόγραμμα Μικροί Ήρωες, στοχεύει στη στήριξη των παιδιών μέσα από την πρόσβαση στη μάθηση και τα εκπαιδευτικά ερεθίσματα όπως και με τη δημιουργία σχολικών και αθλητικών υποδομών σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Στα 5 χρόνια από τη δημιουργία του, περισσότερα από 42.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα έχουν συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και επισκέψεις ενώ έχουν εγκαινιασθεί 5 μεγάλα έργα υποδομής σε ακριτικά νησιά της χώρας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ