Νέα
  • ΓΔ: 1413.21 0.00%
  • Τζίρος: 14,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Ο Γ. Συριανός νέος πρόεδρος και CEO - Παραιτήθηκε ο Χρ. Παναγιωτόπουλος

Ελλάκτωρ
Πηγή: Ελλάκτωρ

Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ που έλαβε χώρα στις 10 Οκτωβρίου 2022, έγινε δεκτή η παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΚΤΩΡ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χ. Παναγιωτόπουλο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην εξυγίανση, στην επανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας και σημαντική ανάπτυξη εργασιών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ τα τελευταία δύο χρόνια. Η ανάληψη σημαντικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η επιστροφή της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ σε πορεία κερδοφορίας υπό την ηγεσία του κ. Χ. Παναγιωτόπουλου, επανέφερε την εταιρεία στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ εξέλεξε ως νέο μέλος του και ταυτόχρονα ως νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της τον κ. Γιώργο Συριανό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ και Πρόεδρο του ΣΤΕΑΤ (Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων). Καθήκοντα Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή της Εταιρείας συνεχίζει να ασκεί ο κ. Απόστολος Τζάβελλος

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ