Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη-ΣΒΕ: Μέχρι τις 15/11 οι υποψηφιότητες για τα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ»

Πηγή: Pixabay

Προθεσμία μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2022, έχουν όσες μεταποιητικές/βιομηχανικές εταιρείες επιθυμούν να συμμετέχουν στον θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων με τίτλο: «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», που διοργανώνει για όγδοη χρονιά φέτος ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) Διευκρινίζεται ότι δεν αποτελεί προϋπόθεση η υποψήφια επιχείρηση να είναι μέλος του συνδέσμου, όπως επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΒΕ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη, προβολή και βράβευση των μεταποιητικών επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις σε μια σειρά κριτηρίων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ΣΒΕ, η συμμετοχή των βιομηχανικών επιχειρήσεων στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» δίνει τη δυνατότητα: προβολής της εικόνας της επιχείρησης στους πελάτες και συνεργάτες τους, αναγνώρισης του έργου τους και των προσπαθειών τους σε κάθε τομέα και ενίσχυσης της ικανοποίησης εργαζομένων και συνεργατών της επιχείρησης.

Ο διαγωνισμός αφορά την απονομή έξι βραβείων και διακρίσεων, στις κατηγορίες: περιβαλλοντικής αριστείας, τεχνολογικής αριστείας - καινοτομίας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ), απασχόλησης, επενδύσεων και εξωστρέφειας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και λοιπές πληροφορίες για τα κριτήρια απονομής των Βραβείων βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΣΒΕ και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sbe.org.gr/elliniki-axia-2022/.

Οι ενδιαφερόμενες μεταποιητικές επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και διευκρινίσεις καθημερινά στις υπηρεσίες του ΣΒΕ και στο αρμόδιο στέλεχος, τον Δρ. Χρήστο Ε. Γεωργίου, γενικό διευθυντή του Ινστιτούτου του συνδέσμου (τηλ. 2310 539817, εσωτ. 300, [email protected]).

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ