Νέα

HOMLI: Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα

Το σύγχρονο μεσιτικό γραφείο HOMLI με έδρα τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε πρόσφατα τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα και αναμένεται να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο χώρο του real estate. Η HOMLI γεννήθηκε από τρεις Έλληνες entrepreneurs που δημιούργησαν ένα σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο μεσιτικό γραφείο, με επίκεντρο τον πελάτη.

Η καινοτόμα startup ξεκίνησε πρόσφατα τη δραστηριότητά της στην χώρα μας, και ήδη περισσότεροι από 120.000 Έλληνες έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στην HOMLI σχετικά με το ακίνητό τους.

Τι κάνει την HOMLI να ξεχωρίζει

Η ομάδα της HOMLI μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και εξειδικευμένων data-driven στρατηγικών πώλησης, μέσω premium προώθησης των ακινήτων σε ενδιαφερόμενους αγοραστές, και μέσω της συνεχής υποστήριξης των πελατών της καθ’ όλη τη διαδικασία της πώλησης μέσω του προσωπικού τους HOMLI Expert, καταφέρενει να ξεχωρίσει, να κάνει ευκολότερη την αγοραπωλησία ακινήτων και να τη μετατρέψει από μια διαδικασία άγχους σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα παρέχει:

Προσδιορισμό της αξίας του ακινήτου βάσει πραγματικών δεδομένων της αγοράς

Η HOMLI προκειμένου να προσδιορίσει την προτεινόμενη τιμή πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου, χρησιμοποιεί προηγμένες μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες μελετούν χιλιάδες δεδομένα της αγοράς. Έτσι η αξία του σπιτιού που προτείνει είναι όσο πιο αντικειμενική γίνεται αφού είναι απαλλαγμένη από μεροληψίες, συναισθηματισμούς και προσωπικές απόψεις και βασίζεται αποκλειστικά σε πραγματικά δεδομένα.

Με τη σειρά τους οι ιδιοκτήτες είναι σίγουροι ότι διασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό τίμημα ενώ παράλληλα γλιτώνουν χρόνο που θα έχαναν ξεκινώντας με μία τιμή που δεν ανταποκρίνεται στις τάσεις της αγοράς.

Εξειδικευμένη στρατηγική πώλησης ή ενοικίασης ακινήτων

Αναλύοντας χιλιάδες δεδομένα, οι data-driven μεσίτες της HOMLI είναι σε θέση να χαράξουν μία ξεχωριστή, tailor made στρατηγική πώλησης για το κάθε ακίνητο, προσαρμοσμένη πλήρως στις ιδιαιτερότητες του κάθε σπιτιού καθώς και στις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη. Και ο σχεδιασμός δε σταματά εκεί: οι HOMLI Experts βελτιστοποιούν συνεχώς την στρατηγική πώλησης με βάση τις καθημερινές αντιδράσεις της αγοράς.

Έτσι, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, όχι μόνο υπολογίζεται η αξία του ακινήτου, αλλά εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος προώθησης του και γίνεται μία καλή εκτίμηση για το χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η πώληση.

Ταχύτατη ολοκλήρωση της συναλλαγής

Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου που θέλει να πουλήσει ή να νοικιάσει το σπίτι του, θέλει να το κάνει στην υψηλότερη δυνατή τιμή και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο κάθε μεσίτης της HOMLI, καταφέρνει να περατώσει τις πωλήσεις της πλειοψηφίας των ακινήτων που αναλαμβάνει μέσα σε 4-5 μήνες ή και νωρίτερα.

Πώς τα καταφέρνει; Ως μία πραγματικά καινοτόμα εταιρεία στον χώρο του real estate, η HOMLI, μέσα από τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών μπορεί και αυτοματοποιεί πολλά βήματα που θα έπαιρναν κανονικά σημαντικό χρόνο για να πραγματοποιηθεί μία πώληση, γλιτώνοντας για τους ιδιοκτήτες χρονοβόρες διαδικασίες και άλλες ταλαιπωρίες.

Ενας έμπιστος συνεργάτης δίπλα σας

Σκοπός της HOMLI είναι να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού με κάθε ιδιοκτήτη που ψάχνει να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο παρέχοντας μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Έχοντας βρει την ισορροπία ανάμεσα στην παροχή καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων και την εξατομικευμένη υποστήριξη, η HOMLI φέρνει στους πελάτες της τους HOMLI Experts οι οποίοι βρίσκονται δίπλα τους από την αρχή έως το τέλος της κάθε πώλησης ακινήτου.

Έτσι κάθε συναλλαγή αποκτά τον προσωπικό της HOMLI Expert, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην επίτευξη της πώλησης του εκάστοτε ακινήτου με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Οι έμπειροι άνθρωποι του μεσιτικού γραφείου της HOMLI φροντίζουν για κάθε βήμα της διαδικασίας, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό της στρατηγικής πώλησης και συνεχίζοντας με την προώθηση του ακινήτου, τις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και έως την τελική υπογραφή των συμβολαίων.

Premium προώθηση του ακινήτου 

Η HOMLI επενδύει σημαντικά ποσά, από δικά της χρήματα, για την καλύτερη δυνατή προώθηση και διαφήμιση των ακινήτων που αναλαμβάνει!

Έτσι, τα ακίνητα προωθούνται μεταξύ άλλων στο αποκλειστικό δίκτυο εγχώριων και διεθνών αγοραστών της HOMLI, καθώς και σε όλα τα κύρια sites αγγελιών. Μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών οι HOMLI Experts αναλύουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές και φροντίζουν να κάνουν στοχευμένη προώθηση, αποκλειστικά σε σοβαρούς αγοραστές και ενοικιαστές.

Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών

Όλοι οι άνθρωποι της HOMLI είναι επιλεγμένοι με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Παράλληλα, η μεσιτική ομάδα της HOMLI συμπληρώνεται από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους, οι οποίοι είναι άμεσα διαθέσιμοι να υποστηρίξουν την κάθε περίπτωση με ό,τι χρειαστεί.

Ζητήστε σήμερα από έναν HOMLI Expert να σας βοηθήσει με τη πώληση του σπιτιού σας, αξιόπιστα και άμεσα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ