Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σούπερ μάρκετ: Στον Σκλαβενίτη τέσσερα καταστήματα της Γέγος

Πηγή: Eurokinissi

Σε συμφωνία με τον όμιλο Σκλαβενίτη ήρθε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γέγος για τη διάθεση 4 από τα 6 συνολικά καταστήματά της, τα οποία θα λειτουργούν υπό κοινή ταμπέλα για τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για δύο καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη και από ένα σε Λούτσα και Μαρκόπουλο, τα οποία πραγματοποιούν συνολικό τζίρο της τάξης των 14 εκατ. ευρώ.

Εκτός συμφωνίας μένουν τα καταστήματα της Αργυρούπολης και της Κερατέας, τα ακίνητα των οποίων μισθώνονται από τη Γέγος.

Δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσεις με ΑΒ

Θυμίζουμε ότι τους προηγούμενους μήνες είχαν προηγηθεί συζητήσεις της Γέγος με την ΑΒ Βασιλόπουλος, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο νέος επικεφαλής της αλυσίδας, Νίκος Λαβίδας.

Το προφίλ της Γέγος

Σχετικά με την Γέγος, η οποία δημιουργήθηκε το 1971, αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2021 έκλεισε με έναν τζιρο της τάξης των 19 εκατ. ευρώ (μειωμένος κατά 7% σε σχέση με το 2020), ενώ τα EBITDA ενισχύθηκαν κατά 15,37%, στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Για τη φετινή χρονιά στοχεύει στη διατήρηση της θέσης της στην αγορά και σε αύξηση της κερδοφορίας της.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ