Νέα
  • ΓΔ: 1217.75 +1.45%
  • Τζίρος: 79,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Lavipharm: Επιστρέφουν οι μετοχές στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου

Από αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, οι μετοχές της Lavipharm ΑΕ θα διαπραγματεύονται και πάλι στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρείας, ενέκρινε τη μεταφορά του συνόλου των μετοχών της Lavipharm, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην κύρια αγορά.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μηνάς Τάνες σχολίασε ότι «είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τη Lavipharm κι είμαι περήφανος για την είσοδο της μετοχής της και πάλι στην Κύρια Αγορά. Όλοι μαζί έχουμε αντιμετωπίσει και ξεπεράσει πολλές προκλήσεις. Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μας επιτρέπει να οδηγήσουμε τη Lavipharm σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού».

Ο Τηλέμαχος Λαβίδας, εκτελεστικό μέλος ΔΣ, σημείωσε ότι «η επανένταξή μας στην Κύρια Αγορά σηματοδοτεί την νέα σελίδα, στην οποία η ομάδα μου κι εγώ, πιστέψαμε βαθιά, δουλέψαμε σκληρά και θέσαμε τις βάσεις για το μέλλον. Οι μέτοχοί μας αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Lavipharm ανέμεναν αυτή τη μέρα και η πίστη τους σήμερα τους δικαιώνει. Συνεχίζουμε δυναμικά τη θετική πορεία που καταγράφουμε, πάντα με σεβασμό στις αξίες μας και προσήλωση στη νέα στρατηγική που έχουμε χαράξει. Γράφουμε πλέον το νέο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία της Lavipharm και σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα. Περνάμε ξανά το κατώφλι της Κύριας Αγοράς κι ετοιμαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ