Νέα
  • ΓΔ: 1215.8 -0.16%
  • Τζίρος: 101,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ

Γιώργος Σπηλιόπουλος, νέος CEO των Συγκοινωνιών Αθηνών – Ομιλος ΟΑΣΑ

Το Υπερταμείο ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιώργο Σπηλιόπουλο ως CEO του Ομίλου ΟΑΣΑ, με ισχύ από 9/1/2023, στη θέση της κ. Ίριδας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε μεταβατική CEO του Ομίλου από τις 22/12/2021 έως σήμερα.

Ο κ. Σπηλιόπουλος είναι Χημικός Μηχανικός, PhD, με μακροχρόνια εμπειρία στις εταιρείες Barilla και Procter & Gamble στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ελβετία, στις οποίες σημείωσε ρεκόρ ταχείας ανάπτυξης, γεωγραφικής επέκτασης και επιτυχημένης ανάπτυξης και υλοποίησης έργων εταιρικού μετασχηματισμού.

Στη Barilla ανέλαβε αυξανόμενες αρμοδιότητες, αρχικά ως Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κατόπιν Γενικός Διευθυντής, ενώ στη συνέχεια διορίστηκε Αντιπρόεδρος Ανατολικής Ευρώπης και Αντιπρόεδρος Οργάνωσης του Ομίλου του Οργανισμού με έδρα την Πάρμα. Ηγήθηκε της ίδρυσης και της ανάπτυξης του Cluster 19 χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα. Διετέλεσε Προέδρος Διοικητικών Συμβουλίων σε Ελλάδα, Κροατία, Σλοβενία και Πολωνία. Στην P&G Διετέλεσε διευθυντής Βιομηχανίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ελλάδα και το διοικητικό κέντρο Ευρώπης στην Γενεύη.

Η επιτυχής θητεία του σε στρατηγικές θέσεις, η εμπειρία του στην ενδυνάμωση και την αξιοποίηση στελεχών και η διεθνής εμπειρία του αποτελούν το εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΟΑΣΑ, τονίζεται σε ανακοίνωση του Υπερταμείου.

Το Υπερταμείο συγχαίρει τον κύριο Σπηλιόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων κι ευχαριστεί θερμά την κ. Ίριδα Αντωνοπούλου για την εξαιρετική προσφορά της ως μεταβατικής CEO του ΟΑΣΑ, η οποία πλέον με την πολύχρονη και πολύτιμη πείρα της στον Όμιλο αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρώτριας CEO και Εντεταλμένης Συμβούλου. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ