Νέα
  • ΓΔ: 1441.33 -0.06%
  • Τζίρος: 21,40 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Αυξάνονται τα δρομολόγια από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δύο επιπλέον πτήσεις προστίθενται στο πτητικό πρόγραμμα της Aegean Αirlines, που αφορούν στην αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με την Αθήνα. Από τις 2 Φεβρουαρίου 2023 και για όλο τον χρόνο, τα μέχρι σήμερα επτά δρομολόγια που συνδέουν αεροπορικώς την Καβάλα με την Αθήνα σε καθημερινή βάση, ενισχύονται με δύο ακόμη. Σ

Συνολικά, δηλαδή, οι πτήσεις θα είναι εννιά την εβδομάδα, καθώς κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο: μία πρωινή και μία απογευματινή.

Η Aegean προχώρησε σε αυτήν την απόφαση πιστεύοντας στη δυναμική του προορισμού και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δεδομένου ότι οι φορείς της πόλης είχαν εκφράσει κατ' επανάληψη την αναγκαιότητα αύξησης των δρομολογίων από και προς την Αθήνα ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αύξηση των δρομολογίων σημειώνοντας ότι «αποτελούσε και δικό μας αίτημα, λειτουργώντας ενισχυτικά στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ για την ανάπτυξη του τουρισμού. Άλλωστε, ένας από τους στόχους μας, που εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό μας, είναι να αυξήσουμε τη διασύνδεση του αεροδρομίου της Καβάλας, όπως και της Αλεξανδρούπολης, με ακόμη περισσότερους προορισμούς και να προσελκύσουμε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών από παραδοσιακές αλλά και νέες αγορές. Η σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι πολύ σημαντική γιατί εξυπηρετεί τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και την τουριστική κίνηση».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ