Νέα
  • ΓΔ: 1471.63 -0.65%
  • Τζίρος: 85,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β.Σ. Καρούλιας: Αναλαμβάνει τη διανομή ροφημάτων της εταιρείας Ekaterra στην ελληνική αγορά

Τη διανομή προϊόντων της εταιρείας Ekaterra αναλαμβάνει από 1η Μαρτίου η Β.Σ. Καρούλιας. Συγκεκριμένα, εμπλουτίζοντας την προϊοντική γκάμα των ροφημάτων της, από 1/3/2023 η Β. Σ. Καρούλιας αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων LIPTON, PUKKA Herbs, PG Tips στην ελληνική αγορά.

«Καλωσορίζουμε τις εξαιρετικές μάρκες ροφημάτων της Ekaterra στην Β.Σ. Καρούλιας. H Εkaterra είναι μια διεθνής εταιρία που ξεκίνησε από τη Unilever το 2021 και τον Ιούλιο του 2022 πέρασε στην CVC Capital Partners. Tρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη τεχνογνωσία της Unilever στην ανάπτυξη μαρκών και στη γνώση της για τις αγορές που δραστηριοποιείται» ανέφερε ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλια και συμπλήρωσε: «Στοχεύουμε να εργαστούμε μεθοδικά για να αναπτύξουμε περαιτέρω στην ελληνική αγορά, τις ποιοτικές μάρκες που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η εταιρία.

Καθεμία από τις μάρκες αυτές είναι φτιαγμένη για να ικανοποιεί τους λάτρεις των αφεψημάτων σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα, τα οποία μαζί με τα υπόλοιπα της γκάμας των ροφημάτων μας, θα συμπληρώσουν άψογα τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ