Νέα
  • ΓΔ: 1458.94 +0.46%
  • Τζίρος: 65,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερταμείο: Ο Γρηγόρης Σκλήκας διευθύνων σύμβουλος στα ΕΛΤΑ

Τον Γρηγόρη Σκλήκα ορίζει το Υπερταμείο ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο στα ΕΛΤΑ. Ο κ. Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε θέσεις διοίκησης πολυεθνικών σε τομείς Food & Beverage.

Έχει εργαστεί σε ώριμες και αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική και έχει ζήσει στην Ελλάδα, την Αραβική Χερσόνησο, την Ολλανδία και την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με το Υπερταμείο, η μακρά επαγγελματική εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευσή του στους τομείς του Value Engineering & Integration, καθώς και τις στρατηγικές Επέκτασης & Ανάπτυξης με έμφαση στην εμπειρία του πελάτη, αποτέλεσαν κομβικό κριτήριο για την επιλογή του.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης δήλωσε σχετικά ότι «καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη Σκλήκα στην "οικογένεια" του Υπερταμείου. Ο Γρηγόρης Σκλήκας με τη μακρά του εμπειρία θα υποστηρίξει τη στρατηγική μας για την υλοποίηση του πλάνου μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ, παράλληλα με την υλοποίηση μιας αναπτυξιακής πορεία της εταιρείας. Το Υπερταμείο, από τον ρόλο του ενεργού μετόχου, θα συμβάλλει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Μάριος Τέμπος, Group Procurement & Operations Officer του Υπερταμείου, που έως σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα του μεταβατικού διευθύνοντος συμβούλου της ΕΛΤΑ Α.Ε., ορίζεται μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε., με δεδομένη την λήξη της θητείας του Ερρίκου Τζαβάρα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ