Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Eως τέλος Μαρτίου οι διαπραγματεύσεις για Ακτωρ - Εξετάζει τις επιλογές για ΑΠΕ

Πηγή: Ελλάκτωρ
Πηγή: Ελλάκτωρ

Αποδέκτης κοινής προσφοράς από τις εταιρείες Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Grpup Limited για την πώληση του 100% της εταιρείας Ακτωρ ΑΤΕ επιβεβαιώνει ότι έγινε η Ελλάκτωρ, με τις οποίες ξεκίνησε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας, παροχής εγγυήσεων υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς και τελική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο και την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας).

Διαβάστε επίσης - Ελλάκτωρ: Εκκίνηση των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με Wade Adams - Δ. Κούτρα για την Ακτωρ

Επισημαίνεται περαιτέρω, ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να παραχωρήσει στην WA&AD περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 31.03.2023.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, η εταιρεία θα προβεί σε πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη γνώμη για το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των όρων της συναλλαγής.

Κλάδος ΑΠΕ

Ως προς τα σχετικά δημοσιεύματα για την πώληση του 25% του κλάδου ΑΠΕ, η Ελλάκτωρ διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, εξετάζει διαρκώς επιλογές για την βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι δεν έχει λάβει οιαδήποτε σχετική απόφαση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ