Νέα
  • ΓΔ: 1054.59 +0.83%
  • Τζίρος: 88,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Διαψεύδει φήμες για πώληση της Ακτωρ Παραχωρήσεις

Ελλάκτωρ
Κτίριο της Ελλάκτωρ

Αναληθή και ανυπόστατα χαρακτηρίζει η Ελλάκτωρ δημοσιεύματα που αφορούν σε δήθεν επαφές της Eταιρείας με αντικείμενο την πώληση της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί συζητήσεων για την πώληση του κλάδου των παραχωρήσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση της Εταιρείας παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη του Ομίλου και την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος σύμφωνα με την επιχειρησιακή της στρατηγική, συμπεριλαμβανομένων και των έργων παραχώρησης και ΣΔΙΤ που αποτελούν πλέον προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης: Εκκίνηση των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με Wade Adams - Δ. Κούτρα

Eως τέλος Μαρτίου οι διαπραγματεύσεις για Ακτωρ

Υπενθυμίζεται ότι αποδέκτης κοινής προσφοράς από τις εταιρείες Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Grpup Limited για την πώληση του 100% της εταιρείας Ακτωρ ΑΤΕ έγινε η Ελλάκτωρ, με τις οποίες ξεκίνησε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας, παροχής εγγυήσεων υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς και τελική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο και την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας).

Επισημαίνεται περαιτέρω, ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να παραχωρήσει στην WA&AD περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 31.03.2023.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, η εταιρεία θα προβεί σε πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη γνώμη για το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των όρων της συναλλαγής.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ