Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Νέος διευθύνων σύμβουλος

Κτίριο / Πηγή: pixabay
Πηγή: Pixabay

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Kartlos Edilashvili αναλαμβάνει καθήκοντα acting Managing Director (CEO) του ομίλου Intracom Telecom, διαδεχόμενος τον Mohamed Ahmed, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Ο Kartlos Edilashvili εντάχθηκε στον όμιλο Intracom Telecom το 2013 διατελώντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Internal Audit Director. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις διεθνών οργανισμών καθώς και προϋπηρεσία σε διπλωματικές υπηρεσίες της Γεωργίας.

Σχολιάζοντας σχετικά, ο Kartlos Edilashvili δήλωσε: «Είναι τιμή μου να αναλάβω να ηγηθώ σε μια τέτοια ομάδα όπως αυτή της Intracom Telecom και ανυπομονώ να συνεχίσω να προσφέρω για το καλό της εταιρείας, προκειμένου να αναπτύξουμε περαιτέρω όλες τις υπάρχουσες δραστηριότητες και να ενισχύσουμε την εικόνα μας ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές και καινοτόμες εταιρίες στη χώρα, την ευρύτερη περιοχή και ακόμα παραπέρα».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ