Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Νέο έργο σταθερής ασύρματης πρόσβασης στο Σουδάν

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με τη Maxnet, τηλεπικοινωνιακό πάροχο στο Σουδάν, για την προμήθεια των συστημάτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης WiBAS™. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2025.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, η Intracom Telecom προμηθεύει τη Maxnet με την τελευταία γενιά τερματικών WiBAS™-Connect και κόμβων (hubs) OSDR, ένα ασύρματο πολυσημειακό (PMP) σύστημα ικανό να συνδέει έως και 120 συνδρομητές με έναν τομέα σταθμών βάσης, καθώς επίσης και την πλατφόρμα διαχείρισης και αυτοματισμού δικτύου της εταιρείας, uni|MS™.

Η Maxnet, σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο για εκσυγχρονισμό του δικτύου της, επέλεξε την τεχνολογία της Intracom Telecom στο φάσμα των 28 GHz προκειμένου να αντικαταστήσει τα ραδιοσυστήματα που λειτουργούν σε μη αδειοδοτημένο φάσμα αλλά και τα παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα, επεκτείνοντας την κάλυψη και την απόδοση του δικτύου της.

Η Intracom Telecom παρέχει την τεχνολογία WiBAS™ στη Maxnet από το 2021, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό δίκτυο PMP για τον τραπεζικό τομέα στο Σουδάν και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες στη χώρα. Το δίκτυο είναι διαλειτουργικό και συμβατό με την τελευταία τεχνολογία της εταιρείας, WiBAS™ G5, η οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί στον εξοπλισμό παράδοσης.

Ο Elrashied Abdalla Mahmoud, Γενικός Διευθυντής της Maxnet General, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε την υπερευρυζωνική λύση WiBAS™ της Intracom Telecom για σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) στο Σουδάν. Το WiBAS™ έχει δώσει τη δυνατότητα στη Maxnet να παρέχει ευρυζωνική συνδεσιμότητα, υψηλή ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών. Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και είμαστε ευγνώμονες στην Intracom Telecom για την υποστήριξη που μας παρέχει».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Maxnet, η οποία ξεκίνησε το 2021, και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που συνεισφέρουμε στην επιχειρηματική τους επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε συνδέσεις ανώτερης ποιότητας σε ιδιωτικά δίκτυα στο Σουδάν, που εξυπηρετούν εταιρικούς πελάτες, με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Τα ραδιοσυστήματα WiBAS™ παρέχουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κλάδο και τεχνολογία που διασφαλίζει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση και ευρύτατο σύνολο λειτουργιών δικτύωσης καλύπτοντας πλήρως την αυστηρή λίστα απαιτήσεων της Maxnet». 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ