Νέα
  • ΓΔ: 1457.96 +0.39%
  • Τζίρος: 52,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deloitte: Ξεκινούν τα Meetups στο νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Πάτρα

Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte

Τη διοργάνωση μίας σειρά από ενημερωτικών συναντήσεων με φυσική παρουσία (physical workshops), με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και της ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για επιχειρήσεις, τα Μeetups, ανακοίνωσε η Deloitte.

Απευθύνονται σε φοιτητές, αποφοίτους και νέους επιχειρηματίες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξασκηθούν πάνω σε πραγματικά case studies, να μάθουν για τις εφαρμογές των τεχνολογιών στην πραγματική αγορά και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, ερχόμενοι σε επαφή με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους της οικονομίας και του επιχειρείν.

Τα Meetups θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου στο Brainzone, το νέο Innovation Hub της Deloitte στα καινούρια γραφεία της εταιρείας στην Πάτρα. Το Brainzone είναι ένα hub καινοτομίας που στόχο έχει να αποτελέσει σημείο συνάντησης και αναφοράς του οικοσυστήματος καινοτομίας της πόλης. Αποσκοπεί στην επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, παρέχοντας τον χώρο και δίνοντας πρόσβαση σε πόρους και σε μια σειρά από σημαντικές υποστηρικτικές υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Τα Meetups είναι έξι στον αριθμό και περιλαμβάνουν τις παρακάτω tech ενότητες με θεματολογία που αφορά άμεσα το οικοσύστημα των start-ups και των επιχειρήσεων:

  • From Ηardware Ιnfrastructure to Ιnfrastructure as a Service: Be a Kubernetes
  • Gamification, Collaboration, and Innovation: Key Principles and Tools
  • Digital transformation for SMEs
  • AR/VR Development with Unity
  • AI & Data Analytics
  • Inclusive Digital World: Achieving accessibility in Web, Games & Apps

Τα Meetups διοργανώνονται από την Deloitte σε συνεργασία με εταιρείες του τοπικού οικοσυστήματος, όπως οι PaperGo, CollegeLink, Vongrid, InterMediaKT, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα και θα πραγματοποιούνται ανά 15ήμερο ως τις 25 Μαΐου με ημερομηνία έναρξης την 23η Μαρτίου. Θα διεξαχθούν στα ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις θεματικές που θέλουν να παρακολουθήσουν στη διεύθυνση https://www2.deloitte.com/gr/en/events/Event-Listing/2023/meetups-at-patras.html

Η Κατερίνα Γλαβά, Partner στο τμήμα Consulting της Deloitte σημείωσε: «Τα Meetups αποτελούν μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της δέσμευσης της Deloitte να συμβάλει έμπρακτα στην ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους φοιτητές, τους αποφοίτους και τους νέους επιχειρηματίες του τοπικού οικοσυστήματος, αλλά και ευρύτερα όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν, να κάνουν το επόμενο βήμα, να μετουσιώσουν μία καινοτόμο ιδέα σε επιχειρηματικό πλάνο, και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και τάσεις της αγοράς».

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και τις 21 Μαρτίου για τα πρώτα δύο Meetups, ενώ κατά τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις εγγραφές και τη διοργάνωση των Meetups στο Brainzone βρίσκονται εδώ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ