Νέα
  • ΓΔ: 1236.2 +1.24%
  • Τζίρος: 93,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τους διοργανωτές της αμυντικής έκθεσης DEFEA 2023 - Τι συζήτησαν

Με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της εταιρίας οργάνωσης εκθέσεων ROTA A.E. Γεώργιο Τσαούσογλου, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αλέξιο Λαγουδάκη και τον διευθυντή της Έκθεσης «DEFEA 2023» Βασίλειο Μπάρκα συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκαν δράσεις οργανωτικού και συντονιστικού χαρακτήρα, καθώς και ο προγραμματισμός ενεργειών αναφορικά με την διεξαγωγή της επικείμενης έκθεσης «DEFEA 2023» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα διοργάνωσης εκθέσεων αμυντικού υλικού υψηλού επιπέδου, μέσω των οποίων αναδεικνύονται και προβάλλονται οι δυνατότητες της χώρας τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρεχόμενη δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές της έκθεσης εξέφρασαν από μέρους τους τις ευχαριστίες για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ