Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PepsiCo: Ξεκίνησε η παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στον Βόλο

Η PepsiCo Hellas μένοντας πιστή στον αναπτυξιακό της σχεδιασμό και στη δέσμευσή της για επαναπατρισμό των αναψυκτικών ΗΒΗ, προχώρησε στην παραγωγή των πρώτων κωδικών στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η στρατηγική συνεργασία της PepsiCo Hellas με την ΕΨΑ για την παραγωγή των εμβληματικών αναψυκτικών της ΗΒΗ (αφορά τη συσκευασία κουτιών αλουμινίου) στην Ελλάδα ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο.

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Σταδιακά θα ακολουθήσει η παραγωγή όλων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της PepsiCo Hellas, που περιλαμβάνει την ΗΒΗ λεμόνι, μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, σόδα και σόδα λεμόνι, σε νέες και ανανεωμένες συσκευασίες.

Ο διευθυντής εφοδιαστικής αλυσίδας και στρατηγικού σχεδιασμού Κεντρικής Ευρώπης, κ. Αναστάσιος Καρακαϊδός δήλωσε: «Στην PepsiCo Hellas συνεχίζουμε την διαδρομή μιας βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στηρίζοντας έμπρακτα την παραγωγική δυναμική της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την έναρξη της παραγωγής αναψυκτικών ΉΒΗ (κουτί) στην Ελλάδα. Μια ενέργεια που εκτός από το οικονομικό όφελος για τη χώρα μας συμβάλλει σημαντικά και στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, αφαιρώντας από το δρόμο εκατοντάδες φορτηγά ετησίως. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με αυξανόμενο ρυθμό την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και του περιβάλλοντος στο άμεσο μέλλον».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ