Νέα
  • ΓΔ: 1413.26 -0.42%
  • Τζίρος: 104,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σ. Εφραίμογλου: H σύγχρονη επιχειρηματικότητα δεν μπορεί παρά να έχει πράσινο προσανατολισμό

«H σύγχρονη επιχειρηματικότητα δεν μπορεί παρά να έχει πράσινο προσανατολισμό» τόνισε η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το επιμελητήριο και η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), προκειμένου να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για την δέσμη δράσεων του ΕΣΠΑ με τίτλο: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Η πρόεδρος υπογράμμισε ότι, δεν είναι, μόνο, ζήτημα υπευθυνότητας, αλλά και ζήτημα ανταγωνιστικότητας, ανθεκτικότητας και ανάπτυξης. Σημείωσε, ακόμα, ότι η πράσινη μετάβαση αποτελεί για τις επιχειρήσεις, εκτός από πρόκληση, και μια μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμίσουν τη λειτουργία τους, να βελτιώσουν την ενεργειακή αποδοτικότητα της παραγωγικής τους διαδικασίας, καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Η κυρία Εφραίμογλου, αναφερόμενη στον ρόλο του ΕΒΕΑ, τόνισε ότι «το επιμελητήριο συμβάλλει με κάθε τρόπο σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας αξιόπιστη ενημέρωση, υπεύθυνη καθοδήγηση και προωθώντας μια σύγχρονη, πράσινη επιχειρηματική κουλτούρα, στηριγμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής της ΕΛΑΝΕΤ, Φωκίων Δεληγιάννης και το μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ, Χρίστος Μίχαλος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ