Νέα
  • ΓΔ: 1274.97 +0.12%
  • Τζίρος: 32,70 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΕΗ: Ολοκληρωμένες λύσεις για φωτοβολταϊκά στη στέγη

Τη δυνατότητα στους πελάτες να γίνουν παραγωγοί ενέργειας στο σπίτι τους δίνει η ΔΕΗ με τις ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων ΔΕΗ myEnergySolarNet, μειώνοντας το κόστος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και το περιβαλλοντικό αποτύπωμάτους.

Όπως επισημαίνει σχετικά η εταιρεία:

Οι πελάτες μπορούν είτε να παράγουν στη στέγη του σπιτιού τους τη δική τους ηλιακήενέργεια, την οποία καταναλώνουν οι ίδιοι (MyEnergySolarNet+), είτε να παράγουνενέργεια και να την πωλούν στο δίκτυο (myEnergySolarShare).

Ακόμη, επιλέγοντας τη λύση που περιλαμβάνει και σύστημα αποθήκευσης με μπαταρίες (myEnergySolarSave) μπορούν να παράγουν την ενέργεια που καταναλώνουν και να τηχρησιμοποιούν ακόμη και σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει άμεση χρήση του φωτοβολταϊκούσυστήματος. Οι λύσεις που περιλαμβάνουν και σύστημα αποθήκευσης μπορούν να ενταχθούνκαι στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Φωτοβολταϊκά στηΣτέγη», ανάλογα με τις προϋποθέσεις.

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει, από την αρχή μέχρι το τέλος, τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, αναλαμβάνει και τη δημιουργία του σχετικού φακέλου για τη σύνδεση τουφωτοβολταϊκού συστήματος στο δίκτυο, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Στο myEnergy Solar χρησιμοποιείται μόνο επώνυμος εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας μεόλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης και ασφάλειας.

Η ΔΕΗ δημιούργησε μία ειδική εφαρμογή (https://myenergysolar.dei.gr/solarpv), στην οποία οι πελάτες μπορούν, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις για το σπίτι και τιςανάγκες τους, να λάβουν άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν και τοοικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουν. Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/myenergy/myenergy-solar/.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ