Νέα
  • ΓΔ: 1271.2 +0.51%
  • Τζίρος: 101,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέα επένδυση της Baker Tilly στην Ελλάδα - Εγκαίνια νέου κτιρίου

Πηγή: Baker Tilly

Με μια σημαντική επένδυση, την απόκτηση του νέου κτιρίου γραφείων της, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα η Baker Tilly, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών ελεγκτικού και λογιστικού κλάδου σε θέματα διασφάλισης, ελέγχου, φορολογίας και παροχής υπηρεσιών, με πάνω από 6 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα.

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της εταιρείας στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Regional Chairman του Οργανισμού, Τζιοφ Μπαρνς, από τον υφυπουργό Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας της Ελλάδας, Κώστα Φραγκογιάννη. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας της Ελλάδας, Χρίστος Στυλιανίδης, ο πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος, επιχειρηματικοί πελάτες και το προσωπικό της εταιρείας.

Στην ομιλία του, ο διευθύνων σύμβουλος της Baker Tilly Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μάριος Α. Κλείτου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Baker Tilly, ήδη από την έναρξη λειτουργίας της στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια, κατάφερε να εδραιωθεί με επιτυχία και να αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παρόχους υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών στην περιοχή.

Η Baker Tilly South East Europe, είπε, θεωρείται πλέον ο βασικός σύνδεσμος για το δίκτυο της Baker Tilly International στα Βαλκάνια, την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά και όλη την Ανατολική Ευρώπη. Το γεγονός αυτό, πρόσθεσε, αυξάνει περαιτέρω τις υποχρεώσεις μας στο δίκτυο της Baker Tilly International, για συνεχή βελτίωση σε θέματα ποιότητας και αποτελεσματικότητας στις υπηρεσίες μας.

Σήμερα, ανέφερε, η Baker Tilly South East Europe είναι ο εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Διεθνούς Δικτύου Baker Tilly, μία θέση ευθύνης και μεγάλης σημασίας, για όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής και Ανατολικής Ευρώπης, εκπροσωπώντας πάνω από είκοσι (20) χώρες από το Ισραήλ και την Τουρκία μέχρι το Καζακστάν. Το γεγονός αυτό, επισήμανε, δείχνει την εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και δυναμική που εκπέμπει η Baker Tilly South East Europe σε όλο το Δίκτυο της Baker Tilly.

Συνεχίζοντας ο κ. Κλείτου, επισήμανε ότι η επένδυση του Ομίλου στην Ελλάδα αποτελεί ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια του συνόλου του ελληνικού λαού για αναβάθμιση της Ελλάδας ως κέντρο παροχής υπηρεσιών για όλη την Ευρώπη, αλλά και στην προσπάθεια να καταστεί η Ελλάδα κεντρικός άξονας στην επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε ότι το έργο που έχουν επιτελέσει οι διάφοροι κρατικοί φορείς για την προώθηση των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα με την καθοδήγηση του υφυπουργού, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είναι τεράστιο και πρόσθεσε ότι «είμαι σίγουρος ότι το πραγματικό μέγεθος της επιτυχίας θα γίνει ακόμη πιο ορατό τα επόμενα χρόνια».

Ακόμα ο κ. Κλείτου είπε τα εξής:

   * Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξή μας σε όλη την ελληνική επικράτεια και εφαρμόζοντας τη στρατηγική της Baker Tilly International για γεωγραφική επέκταση των εργασιών μας σε όλες τις κύριες πόλεις της χώρας, έχουμε προχωρήσει στην δημιουργία της Baker Tilly South East Europe Alliance. Η παρουσία μας σε μεγάλες πόλεις της χώρας και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στη Ρόδο και στην Κρήτη, καταδεικνύει εμφανώς την πρόθεσή μας για συνεχή εξέλιξη και επέκταση της δραστηριότητας μας.

   * Το νέο μας γραφείο στην Ελλάδα αντανακλά τη συνεχή επιθυμία μας για πρόοδο και ανάπτυξη. Όμως, πέρα από την ελκυστική του αισθητική, αυτός ο πλέον ανακαινισμένος χώρος εξυπηρετεί επαρκώς όλες τις ανάγκες των εργαζομένων, συμβάλλοντας στην άμεση και ποιοτική επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων. Ο νέος χώρος προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές εγκαταστάσεις και μοναδικές ανέσεις στους εργαζομένους μας, αναβαθμίζοντας τον τρόπο λειτουργίας μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την καινοτομία.

   * Ο νέος χώρος καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για αριστεία και ανάπτυξη. Είναι μια απόδειξη του οράματός μας για το μέλλον και ένα σύμβολο της αδιάλειπτης αφοσίωσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

   * Η Baker Tilly είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών ελεγκτικού και λογιστικού κλάδου σε θέματα διασφάλισης, ελέγχου, φορολογίας και παροχής υπηρεσιών, με πάνω από 6 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα. Η Baker Tilly δραστηριοποιείται έντονα στην Ελλάδα και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα, με χαρτοφυλάκιο διεθνών και τοπικών πελατών σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων τραπεζών, ξενοδοχείων, ασφαλιστικών, φαρμακευτικών κατασκευαστικών εταιρειών, εμπορικών και κτηματομεσιτικών εταιρειών. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, η οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή και με τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες μέσω 6 γραφείων σε 5 χώρες από 27 διευθυντές και περισσότερους από 500 επαγγελματίες.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ