Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -2.24%
  • Τζίρος: 135,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grivalia Hospitality: Στην τελική ευθεία το άνοιγμα των νέων ξενοδοχειακών μονάδων της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα επενδυτικά σχέδια της Grivalia Hospitality (GH) που περιλαμβάνουν την υλοποίηση κορυφαίων ξενοδοχειακών μονάδων σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, Γιώργος Χρυσικός, ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο ξεκινάει τη δοκιμαστική λειτουργία στην Πάρο το πολυτελές ξενοδοχείο Αvant Mar συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή επένδυση 38 δωματίων τον Ιούλιο θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο νησί των Κυκλάδων.

Σημείο αναφοράς αναμένεται να αποτελέσει η λειτουργία τους επόμενους μήνες του υπερπολυτελές ξενοδοχειακού συγκροτήματος του One&Only Aesthesis (πρώην Αστέρια Γλυφάδας) στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, συνολικής επένδυσης 300 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Χρυσικός το εν λόγω ξενοδοχείο θα άνοιξε τις πύλες του δοκιμαστικά τον Αύγουστο, ενώ τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει να δέχεται τους επισκέπτες του. Φιλοδοξία της Grivalia Hospitality είναι το One&Only Aesthesis να είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο στην κατηγορία "Urban hotels". Το εν λόγω ξενοδοχείο θέρετρο θα περιλαμβάνει 128 κλειδιά (σουίτες, βίλες και δωμάτια) και θα απασχολεί 400 εργαζόμενους.

Πολυτελές «κάμπινγκ» 

Τέλος, σε φάση ωρίμανσης είναι και τα σχέδια της Grivalia Hospitality για την δημιουργία πολυτελές «κάμπινγκ» στη Βούλα, ενός θερέτρου στην Μύκονο αλλά και στην Εύβοια στους Πεταλιούς.

Σε ο,τι αφορά την Μύκονο η Grivallia αναμένει τη θεσμοθέτηση ειδικού χωροταξικού για τουριστικές επενδύσεις στις Κυκλάδες προκειμένου να τρέξει η επένδυση του project Blue στο νησί των ανέμων.

Μετά την κίτρινη κάρτα από το ΣτΕ, όπως είπε ο κ. Χρυσικός, η εταιρεία επανασχεδίασε την επένδυση στο καλό Λιβάδι ύψους 120 εκατ. ευρώ. Η εν λόγω επένδυση περιλαμβάνει 60 δωμάτια και 20 βίλες.

Για την Εύβοια, η εταιρεία θα προβεί στην επένδυση πολυτελούς ξενοδοχείου, six senses, συνολικής επένδυσης 280 εκατ. ευρώ που θα περιλαμβάνει 75 βίλες και 20 κατοικίες.

Σε ερώτηση, τέλος, αν η Grivalia Hospitality φιλοδοξεί να εισαχθεί στο ελληνικό χρηματιστήριο, ο κ. Χρυσικός -αν και η εταιρεία δεν το θεωρεί αναγκαίο- δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εισαγωγής της εταιρείας σε ελληνικό ή ξένο χρηματιστήριο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ