Νέα
  • ΓΔ: 1455.16 +0.57%
  • Τζίρος: 69,94 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φωτιά στη Ρόδο: Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας στους συνδρομητές της

Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας προσφέρει στους συνδρομητές της στη Ρόδο η Cosmote. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής που διαμένουν στη Ρόδο:

- Δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες με ισχύ από σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

- Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και της 7 Αυγούστου 2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στο νησί.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ