Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παπουτσάνης: Διακρίσεις στον θεσμό Προϊόν της Χρονιάς 2021

Πηγή: papoutsanis.gr
Πηγή: papoutsanis.gr

Διπλή διάκριση απέσπασε η εταιρεία Παπουτσάνης στον ετήσιο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης των καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ειδικότερα, η σειρά αφρόλουτρων Aromatics και τα αντισηπτικά προϊόντα Natura αναδείχθηκαν Προϊόντα της Χρονιάς 2021, στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Οι εν λόγω διακρίσεις της Παπουτσάνης προέκυψαν μέσα από την ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI Ελλάς, σε  αντιπροσωπευτικό κοινό 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα  η οποία εστίασε σε κριτήρια καινοτομίας, προσέλκυσης και αγοραστικής πρόθεσης.

Σημειώνεται πως η νέα καλλυντική σειρά αφρόλουτρων και ενυδατικών σώματος Aromatics Papoutsanis διακρίνεται για την καινοτόμα σύνθεση της που δρα πολυεπίπεδα και με φυσικότερο τρόπο, χάρη στα πρεβιοτικά, την αλόη  και την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Επιπλέον διατίθονται σε ποικιλία αρωμάτων όπως το Musk, το Υlang-Ylang, το Cotton Feel και το Gardenia Bliss, ενώ περιλαμβάνει πολλές vegan επιλογές.

Αναφορικά με τη βράβευση της σειράς, η κα. Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director στην Παπουτσάνης ανέφερε: «Είμαστε ειλικρινά ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση των Papoutsanis Aromatics ως Προϊόντων της Xρονιάς 2021, σε μία τόσο ανταγωνιστική και δυναμική κατηγορία όπως αυτή του αφρόλουτρου. Αυτή η βράβευση, είναι η επιβεβαίωση των επιλογών που κάναμε μέσα από πολύμηνη και ομαδική δουλειά με το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, την παραγωγή και τους συνεργάτες μας, για να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας ένα ελληνικό προϊόν, φρέσκο, επίκαιρο και εξαιρετικής ποιότητας. Η νέα σειρά επιδιώκει να απαντήσει στην ανάγκη όλων μας για μικρές προσωπικές στιγμές που μας αναζωογονούν και μας γεμίζουν ζωντάνια και αισιοδοξία».

Από την άλλη πλευρά, τα αντισηπτικά προϊόντα Natura Papoutsanis έχουν καταφέρει να εξουδετερώνουν το 99,9% μικροβίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού,  με 80% v/v αιθυλική αλκοόλη σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη για όλες τις καταναλωτικές ανάγκες ενώ είναι τα μόνα σε συσκευασία τσέπης 24 ml για εύκολη μεταφορά και χρήση.

Ο κ. Μάνος Φακωτάκης, Brand Manager στην Παπουτσάνης, σχολίασε: «Η βράβευση  των αντισηπτικών Natura είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η σημαντικότερη αναγνώριση, μιας και προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Η συγκεκριμένη σειρά είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών  μας για να συμβάλουμε στις προσπάθειες που κάνει η χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και τις παραγωγικές δυνατότητες της καθετοποιημένης μονάδας της Παπουτσάνης, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε για τους καταναλωτές μία ολοκληρωμένη σειρά αντισηπτικών προϊόντων όχι μόνο πολύ αποτελεσματικών, αλλά και σε πολύ προσιτές τιμές».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ