Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Σαχίνης: Σε 15 ημέρες θα έχει πόσιμο νερό ο Βόλος

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης

«Καθαρό νερό για όλους με το πιο ανταγωνιστικό κόστος, προς όφελος των καταναλωτών», είναι η πολιτική της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, δήλωσαν ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Στεργίου όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Χαράλαμπος Σαχίνης.

Κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, η οποία ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον διορισμό τους, ο κ. Σαχίνης ενημέρωσε ότι η Ελλάδα - όπως καταδεικνύει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Πανεπιστημίου YALΕ - όσον αφορά την ποιότητα του νερού, βρίσκεται μαζί και με άλλες χώρες στην πρώτη θέση μεταξύ 180 χωρών. Η ΕΥΔΑΠ δε, είναι σε παγκόσμιο επίπεδο η εταιρεία που παρέχει στις πόλεις την δεύτερη φθηνότερη τιμή στο νερό.

Σε 15 ημέρες θα έχει ο Βόλος πόσιμο νερό

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, σχετικώς με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο επίπεδο της υδροδότησης στην πληγείσα από τις πλημμύρες πόλη του Βόλου, ενημέρωσε την Επιτροπή ότι ήδη η ΕΥΔΑΠ με την παροχή τεχνογνωσίας βοήθησε στην αποκατάσταση της υδροδότησης κι έτσι εντός των επόμενων 15 ημερών θα λειτουργήσει εκεί μονάδα καθαρισμού νερού ώστε το νερό να καταστεί και πάλι πόσιμο.

Ανάγκη ανανέωσης του προσωπικού

Εξάλλου, ο κ. Σαχίνης, αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του προσωπικού της εταιρείας, δεδομένου ότι ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζόμενων είναι τα 56 έτη και τόνισε ότι ο ίδιος θα επιδιώξει την ανανέωσή του, μέσο ενός ευέλικτου ΑΣΕΠ».Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη ανανέωσης των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ που έχουν μέσο όρο κατασκευής τα 60 έτη.

Υπέρ της υποψηφιότητας των κ.κ. Στεργίου και Σαχίνη στις θέσεις του πρόεδρου και του διευθύνοντος συμβούλου αντιστοίχως, ψήφισαν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε με το "παρών" και όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ