Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

EY: Ενατος διαγωνισμός για τον Ελληνα επιχειρηματία της χρονιάς

Ernst & Young

Η ΕΥ (Ernst & Young) Ελλάδος διοργανώνει, για ένατη φορά, τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Ελληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» - τον μοναδικό θεσμό που αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία, και επιβραβεύει επιχειρηματίες που με τη δράση τους διαμορφώνουν το αύριο και λειτουργούν ως πρότυπα και πηγή έμπνευσης για την ελληνική επιχειρηματικότητα και κοινωνία.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ώρα που η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης και μετασχηματισμού, οι ελληνικές επιχειρήσεις καλούνται να πρωταγωνιστήσουν εκ νέου, επενδύοντας στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και το ανθρώπινο κεφάλαιο, για να δημιουργήσουν ευρύτερη, μακροπρόθεσμη αξία. Ως καταλύτες στο εγχείρημα αυτό, θα λειτουργήσουν άνθρωποι που συνδυάζουν την έμπνευση, με την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμά τους, και την επιθυμία να αφήσουν πίσω τους, ένα μοναδικό, θετικό αποτύπωμα.

Ανθρωποι που αντιμετωπίζουν την επιχειρηματική δράση με μεράκι, αφοσίωση, πάθος και ανεξάντλητη δημιουργικότητα, όπως ακριβώς ο καλλιτέχνης το έργο του. Τους ανθρώπους αυτούς, που αναδεικνύουν την «Τέχνη της Επιχειρηματικότητας» (#Artepreneurship), φιλοδοξεί να τιμήσει ο διαγωνισμός για τον Έλληνα "Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2023».

Κάθε ιδιοκτήτης/τρια ή μέτοχος ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, που αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και τις επιδόσεις της, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, ενώ υποψηφίους μπορεί να υποδείξει και το ευρύ κοινό. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, είναι η 27/10/2023.

Η τελετή απονομής του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2023 και των βραβείων των επιμέρους κατηγοριών, θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2024 στην Αθήνα. Ο νικητής ή νικήτρια του βραβείου Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023, θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στο παγκόσμιο σκέλος του προγράμματος, EY World Entrepreneur Of The YearTM, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2024 στο Μόντε Κάρλο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ