Νέα
  • ΓΔ: 1275.09 +0.14%
  • Τζίρος: 320,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την ανταλλαγή ιδεών, δημιουργούν αισιοδοξία και ανοίγουν νέες προοπτικές. Γι’ αυτό και υποστήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Strategic Partner το 7o TEDxPanteionUniversity, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Το TEDxPanteionUniversity αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων των διαφόρων τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι ένα μη κερδοσκοπικό project με καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα, που στόχο έχει τη διάδοση καινοτόμων ιδεών μέσω της συμμετοχής των φοιτητών.

Το θέμα του φετινού TEDxPanteionUniversityήταν το“FEED”, ή αλλιώς «ΤΡΟΦΗ», μια λέξη που έχει χρησιμοποιηθεί μεταφορικά και κυριολεκτικά μέσα στα χρόνια για να περιγράψει διάφορες έννοιες. Από την τροφή του σώματος μέσα από την πράξη της σίτισης με σκοπό την επιβίωση, μέχρι την τροφή της ψυχής και του νου, καθώς και το feedπου υπάρχει σήμερα στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας και το οποίο όλοι μας ελέγχουμε καθημερινά, είτε για ενημερωτικό είτε για ψυχαγωγικό σκοπό. Η EurolifeFFH εξερεύνησε μαζί με τους 400 παρευρισκόμενους τις διάφορες προεκτάσεις της «τροφής», ενώ μέσα από έναν διαγωνισμό που έτρεξε μέσα από το Instagram του TEDxPanteionUniversityέδωσε τη δυνατότητα σε 12 επιπλέον τυχερούς να παρακολουθήσουν το συνέδριο δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο, το φετινό πρόγραμμα του TEDxPanteionUniversity ήταν πλούσιο από ομιλίες με speakers από διάφορους κλάδους. Η διατροφολόγος και κλινική διαιτολόγος Θέκλα Γκιώνη, η fitness expert και online coach Ρεγγίνα Μακέδου,η αρχιτέκτονας και περιβαλλοντική ακτιβίστρια Αναστασία Σκόπα, η Διδάκτωρ Μαρία Κωλέτση, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κοσκινάς, ο ερευνητής του blockchain Σταμάτης Παπαγγέλου, η δημιουργός κοσμημάτων Ελίνα Κακούρου, η ψυχολόγος Ανδριάνα Νικολούλια και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Idra kayne,μοιράστηκαν με το κοινό ιστορίες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν γύρω από τη φετινή θεματική. Παρουσιαστής της διοργάνωσης ήταν ο Γιώργος Λέντζας, ενώ επιπλέον πραγματοποιήθηκαν informative workshops στα διαλείμματα των ομιλιών, μοναδικά performances από τους GETAP και MONOZIM, infosessions από σημαντικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, καθώς και ένα after party μετά το τέλος των ομιλιών.

Για την EurolifeFFH αξία έχει να υποστηρίζει φρέσκες πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν τους νέους να καταφέρουν περισσότερα καθημερινά. Γι’ αυτό και έχει αγκαλιάσει τα TEDxevents μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας, που διοργανώνουν οι ίδιοι οι φοιτητές, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά σε αυτό τους το εγχείρημα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ