Νέα
  • ΓΔ: 905.31 +0.36%
  • Τζίρος: 110,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Vodafone
Πηγή: Eurokinissi

Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο Δίκτυο της Vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του Internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα και είναι κατά διαστήματα εκτός λειτουργίας.

Για την ώρα η ενημέρωση από την εταιρεία περιορίζεται στην επιβεβαίωση τεχνικών προβλημάτων χωρίς να υπάρχει διευκρίνιση για την αιτία του προβλήματος. 

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είχαν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο internet, εξαιτίας ζημιάς που είχε καταγραφεί σε αγωγό οπτικών ινών της Vodafone που συνδέει Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα. Τότε η εταιρεία είχε αναφέρει ότι υπήρξε «κόψιμο» του αγωγού σε τρία σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους συνδρομητές αρκετή ώρα. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ