Νέα
  • ΓΔ: 1481.65 +0.11%
  • Τζίρος: 89,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Για να υπάρχουν επιχειρήσεις πρέπει να υπάρχει περιβάλλον

Σε μία νέα δενδροφύτευση στην Αττική, την πέμπτη κατά σειρά, αυτή τη φορά στο Ίλιον, σε συνεργασία με τον Δήμο και την We4all, προχώρησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, συνεχίζοντας τις περιβαλλοντικές δράσεις του.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε την ανάγκη αφύπνισης όλων στην κατεύθυνση της προστασίας και της βελτίωσης του φυσικού περιβάλλοντος.

«Η κλιματική αλλαγή ήρθε για να μείνει. Είδαμε τις τρομερές καταστροφές φέτος. Ως ΕΕΑ επισκεφθήκαμε τη Θεσσαλία και προσφέραμε βοήθεια στους πληγέντες. Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι "παρών" γιατί πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα είναι κομμάτι του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Για να υπάρχουν επιχειρήσεις, πρέπει να υπάρχει περιβάλλον», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο για τη συνεργασία όσο και τη We4all.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος σημείωσε: «Η συμβολική δενδροφύτευση δίνει ένα μήνυμα προς όλους να προστατεύσουμε το περιβάλλον, ύστερα από τα προβλήματα που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια από πυρκαγιές και πλημμύρες. Εμείς πρέπει να είμαστε εδώ να αναπληρώνουμε και να προσθέτουμε στο περιβάλλον πολύ περισσότερα από αυτά που χάνουμε».

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων του ΕΕΑ στην Αττική ξεκίνησε από την Παιανία και συνεχίστηκε σε Βούλα, Βαρυμπόμπη, Χαϊδάρι και Ίλιον.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ