Νέα
  • ΓΔ: 1443.66 -0.53%
  • Τζίρος: 29,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

The Ellinikon Experience Centre: Εγκαινίασε τον κύκλο ομιλιών με πρώτο ομιλητή τον Νίκο Κακλαμανάκη

Η LAMDA Development διευρύνοντας την πρωτοβουλία The Ellinikon Moments ξεκίνησε χθες τη νέα θεματική ενότητα «Talks», με εμπνευσμένες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές.

Η πρώτη ομιλία ήταν του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη «Από το Όνειρο στον Άθλο». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Ellinikon Experience Centre. Ο Έλληνας ολυμπιονίκης μίλησε σε κοινό όλων των ηλικιών (κυριαρχούσαν οι νεαροί αθλητές) για την αθλητική του πορεία που κράτησε 3 δεκαετίες.

Στην ομιλία του που ήταν συγκινισιακά φορτισμένη κυρίαρχησαν οι αναφορές του για την πίστη, το όραμα και την επιμονή που πρέπει να έχουν οι αθλητές προκειμένου να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους στόχους τους.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης δεν αναφέρθηκε μόνο στις στιγμές των θριάμβων (μετάλλια, τελευταίος λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς 2004) αλλά και στις δύσκολες στιγμές των ηττών, τονίζοντας ότι οι ήττες μπορούν να γίνουν οι αιτίες των θριάμβων.

Τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν νέες ενέργειες με διαφορετικούς καλεσμένους στην ενότητα “Talks”, αλλά και δράσεις που θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες “Culture” και “Heritage”, οι οποίες θα συνδέσουν το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον του The Ellinikon.

Τι είναι το «The Ellinikon Experience Park»

H Lamda Development έχει πάρει ένα χώρο 75 στρεμμάτων μέσα στο παλαιό Αεροδρόμιο και ανακαινίζοντας με τον πιο μοντέρνο μινιμαλιστικό τρόπο ένα κουβούκλιο αεροπλάνων, έχει δημιουργήσει ένα χώρο ξεκούρασης, περιπάτου και πολιτιστικών εκδηλώσεων μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα (μετά το Μετρό Ελληνικού) την οποία μπορούν να επισκεφτούν δωρεάν οι πολίτες.

Ο χώρος διαθέτει και πάρκινγκ 600 αυτοκινήτων ενώ είναι άμεσα προσβάσιμος σε ΑΜΕΑ, διαθέτει ελεύθερο WIFI και άλλες παροχές.

Τι είναι το The Experience Centre

Πρόκειται για το πιο προηγμένο τεχνολογικά Κέντρο Επισκεπτών στον κόσμo. Φιλοξενείται στο ανακατασκευασμένο Υπόστεγο Γ της Πολεμικής Αεροπορίας - χτισμένο το 1950 και χαρακτηρισμένο ως νεότερο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Με τη χρήση τεχνολογίας και μέσα από 5 θεματικές περιοχές με διαδραστικά εκθέματα, οι επισκέπτες βλέπουν το Ελληνικό να ζωντανεύει μπροστά τους και διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το μέλλον που φέρνει το έργο στην Ελλάδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ