Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Τέρνα Ενεργειακή: Κατηγορηματική διάψευση σεναρίων για ΑΜΚ - Καλεί τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

«Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E. διαψεύδει κατηγορηματικά τα νέα ευφάνταστα σενάρια που επιχειρούν κάποιοι να διακινήσουν περί δήθεν πρόθεσης υλοποίησης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου», τονίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

«Αναγκαζόμαστε - σε συνέχεια και της πρόσφατης ανακοίνωσης της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2023 - να σημειώσουμε ότι μια συγκεκριμένη «ενημερωτική» ιστοσελίδα επιχειρεί διαρκώς - για λόγους που και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί - να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει το επενδυτικό κοινό, διακινώντας σχεδόν καθημερινά ανυπόστατες φήμες κι ανύπαρκτες «ειδήσεις».

Καλούμε τους χιλιάδες μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα να μην δίνουν σημασία σε όσα ψεύδη διακινούνται. Καλούμε, επίσης, τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την προστασία του επενδυτικού κοινού.

Οι εταιρείες του Ομίλου μας, όπως συστηματικά κι αταλάντευτα κάνουν χρόνια τώρα, θα συνεχίσουν να ενημερώνουν αξιόπιστα κι υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό και θα πράξουν τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων μας και των 7.000 εργαζομένων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ