Νέα
  • ΓΔ: 1447.49 -0.26%
  • Τζίρος: 18,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Προστέθηκαν δύο νέα μέλη

Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) καλωσορίζει δύο νέα μέλη και συγκεκριμένα τις αλυσίδες σουπερμάρκετ BAZAAR και ΜARKET-IN. Οι δύο αλυσίδες προχώρησαν σε υποβολή αιτήσεων για ένταξη, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Η BAZAAR Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιρείων Βερούκα, δραστηριοποιείται για 25 χρόνια στο χώρο και λειτουργεί περισσότερα από 180 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αντίστοιχα, η ΜARKET-IN απαριθμεί συνολικά 242 καταστήματα και απασχολεί συνολικά 4.000 εργαζομένους.

Με την ένταξή τους στην ΕΣΕ, προστίθενται δύο ακόμη δυνατοί κρίκοι σε ένα θεσμό που αποβλέπει στην έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη του κλάδου και στην κοινή προσπάθεια για υγιές επιχειρείν στον τομέα τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών προς όφελος των καταναλωτών.

Ο Απόστολος Πεταλάς, Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ δήλωσε: «Καθημερινά επιβεβαιώνεται η αξία της ίδρυσης του θεσμού της ΕΣΕ μέσα από την προσθήκη νέων μελών σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΔΣ τα νέα μας μέλη για την εμπιστοσύνη τους. Πρόθεσή μας είναι η ΕΣΕ να αποτελέσει έναν Αξιόπιστο και Υπεύθυνο Θεσμικό φορέα του Λιανεμπορίου Τροφίμων, Χρήσιμο στην Ελληνική Κοινωνία, την Οικονομία, τους Καταναλωτές, τη Δημόσια Διοίκηση, τον Κλάδο και τα Μέλη του».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ