Νέα

Premier Capital Hellas: Διευρύνει το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα - Νέο εστιατόριο στην Πάτρα

Πηγή: AP

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στην Πάτρα, το οποίο άνοιξε στις 13 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για το 31ο εστιατόριο McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε 1,25 εκατ. ευρώ και οδήγησε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εστιατόριο McDonald's στην Πάτρα ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη. Λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service)και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald's Πάτρα είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald's app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald's, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και takeaway) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald's στην Ελλάδα, «είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonald's στην Πάτρα, με ένα εκπληκτικό εστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια επισκέπτες. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonald's κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonald's Αpp».

Σημειώνεται ότι από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald's στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 40,7 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ