Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ALUMIL: Εξι βραβεία στα Manufacturing Excellence Awards 2023

Στις 23 Οκτωβρίου 2023, έλαβε χώρα η φετινή γιορτή της βιομηχανικής αριστείας. Τα Manufacturing Excellence Awards 2023, που διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία από την Boussias Events, το περιοδικό «Manufacturing» και το ημερήσιο e-newsletter «Industry», τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ, ανέδειξαν τις κορυφαίες εταιρείες που αποτελούν πρότυπα τεχνολογικής καινοτομίας και ακολουθούν σύγχρονα συστήματα διοίκησης και πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ALUMIL

Η βραδιά της απονομής ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη για την ALUMIL, καθώς απέσπασε 6 σημαντικά βραβεία, ένα εκ των οποίων σηματοδότησε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Δομικά Προϊόντα.

Αναλυτικά, οι βραβεύσεις της εταιρείας αποτυπώθηκαν ως εξής:

  • Δομικά Προϊόντα – Winner: Αριστεία στην παραγωγή, την καινοτομία και το περιβάλλον
  • Αποτελεσματική Διοίκηση & Συστήματα Παραγωγής – Gold: MES system: Automated Production Flow (APF) - APEX-Oracle
  • Μηδενικό Αποτύπωμα (net zero) – Gold: Loop 60: 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο σε όλα τα προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων (Πιστοποίηση «OK Recyled»)
  • Smart Factory / Βιομηχανία – Silver: Εντοπισμός επιφανειακών σφαλμάτων μέσω του συστήματος Extrusion 4.0 – Extrusion CYRUS | d-cube
  • Smart Factory / Βιομηχανία – Silver: Ανάλυση μεγάλων δεδομένων πρεσών με στόχο τη μείωση του scrap - Satori
  • Βέλτιστη Οργάνωση Παραγωγής – Bronze: Planning Excellence

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ.: Αλέξανδρος Σαλπιγγίδης, Corporate Operations Director, Άκης Γιαννακούδης, International Supply Chain Director και Γιάννης Τσουλφαΐδης, Διευθυντής Παραγωγής. Σε μια εκ των βραβεύσεων, αυτή της κατηγορίας Smart Factory, ο κ. Τσουλφαΐδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, ανέφερε ότι η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ALUMIL, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες και τις ομάδες που εργάστηκαν πάνω σε αυτoύς τους τομείς.

Με επιχειρηματική ορμή για τα επόμενα βήματα

Η μεγάλη επιτυχία της ALUMIL στα Manufacturing Excellence Awards 2023 φανέρωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τόσο τη δυναμική της εταιρείας όσο και τις πολύπλευρες πρωτοβουλίες της στους τομείς της παραγωγής και της βιώσιμης ανάπτυξης. Ως ηγέτιδα στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στη χώρα μας, η ALUMIL δεν βάζει όρια στην ανάπτυξή της, επενδύει στην καινοτομία και συνεχίζει σταθερά να ανοίγει νέα «μονοπάτια» κατασκευαστικής αριστείας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ