Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Uber: Πού... οδηγεί τους περισσότερους πελάτες της για νυχτερινή διασκέδαση

Συνυφασμένη και με τη νυχτερινή διασκέδαση είναι η υπηρεσία UberTaxi, η οποία βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των μετακινούμενων κατά τις βραδινές τους εξόδους. 

Οι χρήστες της εφαρμογής Uber χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το UberTaxi (αύξηση 50% το 2023 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) για τις νυχτερινές τους εξόδους

Τα πιο συνηθισμένα μέρη που επιλέγουν για τη νυχτερινή τους διασκέδαση

Πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών της εφαρμογής είναι το κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα το Σύνταγμα, το οποίο φαίνεται ότι επιλέγουν οι χρήστες της Uber. Έντονη νυχτερινή κίνηση συγκεντρώνει και η Ιερά Οδός, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία μετακινήσεων της Uber βρίσκεται δεύτερη στις επιλογές των μετακινούμενων με UberTaxi. Ακολουθούν τα Εξάρχεια, ο Νέος Κόσμος και το Κολωνάκι επιβεβαιώνοντας ότι το πιο trendy σημείο της πόλης παραμένει το κέντρο της. Έβδομη στις προτιμήσεις των επιβατών της Uber βρίσκεται η Κηφισιά και ακολουθεί το Χαλάνδρι, που κατατάσσεται στην όγδοη θέση.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ