Νέα
  • ΓΔ: 821.25 +0.56%
  • Τζίρος: 18,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Info Quest Technologies: Εξαγόρασε την Team Candi

Κτίριο / Πηγή: pixabay
Πηγή: Pixabay

H Info Quest Technologies, εταιρεία του ομίλου Quest, ανακοίνωσε την εξαγορά κατά 100% της εταιρείας Team Candi. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Team Candi είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στον χώρο της παροχής λύσεων «Modern Workplace», με υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Εξειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων, αξιοποιώντας το Power Platform, το MS Teams, καθώς και το SharePoint της Microsoft, εφαρμογές του Microsoft365, που επιτρέπουν τη γρήγορη αυτοματοποίηση των διαδικασιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό.

Η Info Quest Technologies είναι διαχρονικός συνεργάτης της Microsoft με ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή στη διάχυση και αξιοποίηση των τεχνολογιών της αμερικάνικης εταιρείας. Τώρα που η μετάβαση και η υιοθέτηση των τεχνολογιών Cloud είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική, η Info Quest Technologies επενδύει σε τεχνογνωσία, υποδομές, λύσεις και υπηρεσίες στο περιβάλλον Microsoft Cloud, οδηγώντας, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, τις ελληνικές επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή. «Mε την ένταξή μας στην οικογένεια της Info QuestTechnologies, ξεκινά μία νέα περίοδος για την TeamCandi» δήλωσε ο Μάνος Πέπης, ιδρυτής και CEO της εταιρείας. «Είμαστε σίγουροι πώς θα μας δώσει νέα δυναμική και ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και να εξελιχθούμε».

«Καλωσορίζουμε τη γνώση, την εξειδίκευση και το ταλέντο της Team Candi στην εταιρεία μας και τον όμιλο Quest» δήλωσε ο κ. Εφορακόπουλος, CEO της Info Quest Technologies. «Στo πλαίσιo της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη Microsoft συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημιουργία αξίας μέσω λύσεων και υπηρεσιών σε περιβάλλον Cloud, προς όφελος του οικοσυστήματος των συνεργατών και πελατών μας».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ