Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει τη 15η δράση της Axion Hellas στην Ήπειρο

Στηρίζοντας την τοπική κοινωνία της Ηπείρου και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την προώθηση της πολιτιστικής και αθλητικής παράδοσης της περιοχής, η εταιρεία Βίκος θα συμμετάσχει, ως δωρητής, στο πρόγραμμα δράσεων της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Axion Hellas. Mικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε πλήθος δραστηριοτήτων με φόντο το μαγικό τοπίο των Πραμάντων, στα Βόρεια Τζουμέρκα, από τις 30/11 έως τις 2/12.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μαζί με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος θα είναι εκεί για να αναζωογονήσουν τον κόσμο, αλλά και τους εθελοντές της Axion Hellas, κάθε στιγμή της διοργάνωσης. Όσοι λάβουν μέρος στις δράσεις της Axion Hellas, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον «Mini Αγώνα Δρόμου» 3χλμ. μαζί με τον υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes, ο οποίος θα τους μυήσει στα μυστικά του αθλήματος, να παρακολουθήσουν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία, με έμπνευση από τις παραδόσεις της περιοχής, θα ανακαλύψει τα γαστρονομικά μυστικά της Ηπείρου, ή να απολαύσουν τον Λάμπρο Φισφή που θα μοιράσει στιγμές γέλιου, σε μια μοναδική βραδιά κωμωδίας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, επίσης, προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για όλους, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών της Axion Hellas.

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε. αγκαλιάζει και προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, και την κοινωνική αλληλεγγύη και καλεί τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας να δώσουν το «παρών» στη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.   

Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 96.200m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα  

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.   

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.  

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ