Νέα
  • ΓΔ: 1415.71 -0.25%
  • Τζίρος: 67,31 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Eurolife FFH: Προσθήκη νέας επενδυτικής στρατηγικής στο ασφαλιστικό πρόγραμμα My Investment Plan

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να υποστηρίζει τους ασφαλισμένους της να δημιουργούν σήμερα ένα ισχυρό  οικονομικά αύριο. Γι’ αυτό, και με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, προσθέτει στο επενδυτικό  ασφαλιστικό πρόγραμμα My Investment Plan, τη δυνατότητα επιλογής μίας επιπλέον επενδυτικής  στρατηγικής. Η νέα στρατηγική με ονομασία «Αποφασιστική Greek Equities» απευθύνεται σε ανθρώπους  που είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ελληνική αγορά κεφαλαίου. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο  μέρος του χαρτοφυλακίου της επενδυτικής στρατηγικής επενδύεται κυρίως σε ελληνικές μετοχές και  δευτερευόντως σε ελληνικά ομόλογα και ταμειακά διαθέσιμα. Με αυτόν τον τρόπο, η Eurolife FFH προσφέρει στους ασφαλισμένους της ακόμη έναν τρόπο να βρεθούν πιο κοντά στις μελλοντικές επιδιώξεις  τους. 

Το πρόγραμμα My Investment Plan είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν συστηματικών καταβολών, συνδεδεμένο  με επενδύσεις (unit linked) που προσφέρει διευρυμένες επενδυτικές επιλογές μέσα από συνολικά έξι  επενδυτικές στρατηγικές. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν την στρατηγική που τους  ταιριάζει, ανάλογα με το επενδυτικό τους προφίλ. Με την προσθήκη και της νέας «Αποφασιστικής Greek  Equities» στρατηγικής, έχουν στην διάθεσή τους όλες τις επιλογές που χρειάζονται για να υποστηρίξουν  μελλοντικούς οικονομικούς στόχους τους και να κάνουν περισσότερα σχέδια για το αύριο.  

Το πρόγραμμα έχει μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και απευθύνεται σε ιδιώτες που μπορούν να  επενδύσουν ένα μέρος του εισοδήματός τους κάθε χρόνο, με σκοπό την επίτευξη μακροχρόνιων  οικονομικών στόχων. Με δυνατότητα διακράτησης μέχρι το 85ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου ή,  εφόσον το επιλέξει ο Αντισυμβαλλόμενος, τουλάχιστον έως τη συμπλήρωση της ηλικίας των 18 ετών του  ασφαλισμένου αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος είναι ανήλικος κατά την έναρξη  ισχύος της ασφάλισης και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 10 έτη ασφάλισης  κατά τη λήξη της ασφάλισης. 

Το My Investment Plan είναι ευέλικτο και έχει σχεδιαστεί με τρόπο που παρέχει στους ασφαλισμένους  σημαντικά οφέλη. Προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής από €50 το μήνα, δικαίωμα έκτακτων  καταβολών από τον 3ο μήνα καθώς και δικαίωμα μερικής εξαγοράς του λογαριασμού επένδυσης από το 3ο  ασφαλιστικό έτος. Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι μπορούν να αλλάξουν επενδυτική στρατηγική και να επιλέξουν  ασφαλιστική προστασία για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, έχουν τη  δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης ζωής, από €5.000 μέχρι €100.000 και προσθήκης συμπληρωματικής  κάλυψης θανάτου από ατύχημα και μόνιμης ολικής ή μερικής αναπηρίας από ατύχημα. 

Η Eurolife FFH αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο να ενθαρρύνει τους  ασφαλισμένους της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με τη νέα επενδυτική στρατηγική με 

ονομασία «Αποφασιστική Greek Equities», εμπλουτίζει το πρόγραμμα My Investment Plan και δίνει ακόμη  περισσότερες επενδυτικές επιλογές. Έτσι, απαντά στις ξεχωριστές ανάγκες των ανθρώπων που την  εμπιστεύονται και τηρεί τη δέσμευσή της να διαμορφώνει προτάσεις που τους επιτρέπουν να κάνουν  περισσότερα σχέδια για το μέλλον. 

Μάθετε περισσότερα: https://www.eurolife.gr/el-GR/proionta/idiotes/apotamieusi/

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ