Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Prodea: Απέκτησε το 55% της κυπριακής Mediterranean Hospitality Venture

Η εταιρεία με την επωνυμία «Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» (η «Εταιρεία» ή «Prodea») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού 596/2014 και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκτελεστικών κανονισμών, καθώς και του ν.3556/2007 περί δημοσιοποίησης ρυθμιζόμενων πληροφοριών, ότι την 08.12.2023 η Εταιρεία προέβη στην υπογραφή συμβολαίου αγοραπωλησίας για την απόκτηση, από την εταιρεία του κυπριακού ομίλου «YODA Group», μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 55% στην εταιρεία Mediterranean Hospitality Venture PLC (η «MHV», η «Συναλλαγή»). Η MHV δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο και την ανάπτυξη, αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει εξέχοντα και πολυτελή ξενοδοχεία και resorts και έργα ανάπτυξης γραφείων και κατοικιών.

Οι μετοχές της MHV είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κύπρου.

Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της Συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου. Η Συναλλαγή εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου 2024. Μετά την ολοκλήρωση της Συναλλαγής, η Prodea Investments θα κατέχει ποσοστό 80% στην MHV.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ